Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J70o32s49e86f 23B14á43r87t75a

30. 9. 2022 17:46

Máte rádi Blue Effect, inspirovala se jím i naše vláda: https://www.youtube.com/watch?v=F8ZmIRox-T0

0 0
možnosti
OD

No ty ses povedl!

Pohlédněme na bojara! Peněz vydělal víc než se komu zdá.... a pak si koupil kuču u Zadaru v jižní Slevínii. Jak zná lidi, ví že je pašák nad věcí a tak chodí ve volnejch chvilkách pořvávat na Koňskej trh s nácky a komouši, protože to je přece ta správná parta přátel pro filantropa a mecenáše Jandova typu s kučou u Zadaru. Doufám jen, že má kuču na stejné ulici jako jistej Rittig, Janoušek a ostatní příbuzní a přátelé Luboše Štrougala. Jeho duševní dílko zde jako by Lubovi z hlavy vypadlo.

Zkraťme mu to - "nemám rád Fialu"

To každej, Jakube, co tam máš dál?

4 3
možnosti
MV

Vzdělaný, úspěšný, bohatý a dost pokřivený.

3 2
možnosti
Foto

Důkaz, že peníze křiví charakter.

1 1
možnosti
Foto

Jsem důchodce s průměrným důchodem a netoužím aby se někdo bohatý o mě staral. Se současnéou vládu jsem spokojen a nevidím důvod lést na Václavák a prosit Rusko o plyn a řvát, že chci k Rusku., S takovými jako jste vy hluboce pohrdám.

7 2
možnosti
Foto

Jak píšete, jste vzdělaný, úspěšný a bohatý, tak si snad zdraženou energii zaplatíte. Proč toužíte po zastropování.

2 0
možnosti
ZZ

Zastropování při takové výši je stejné, jako by ERU direktivně zvýšil cenu o 700 %

:-P

0 0
možnosti
TR

Jak píšete, jste vzdělaný, úspěšný a bohatý. Ale někdy to fakt nestačí, je potřeba ještě něco jiného, a to vám evidentně chybí.

5 2
možnosti
MS

No vy jste úplný Mirek Dušín, nebo spíš druhý Andrej Babiš, protože Mirek Dušín nebyl zazobaný filantrop. Tak vám záleží na chudých lidech, že dlabete na kandidaturu a lhostejně necháte humanisty bez matematického vzdělání, aby to tu dovedli zu grunt. Vlastně něco děláte, kibicujete jako Šichtařka. To vám oběma jde skvěle. Pročpak jste nekandidoval?Manželka to zakázala? Vždyť jeden finačně gramotný politik s matematickým vzděláním je víc než sto politiků s humanitním. Němci se hroutí z inflace 10% a my přežijeme 20%. Takže Němci evidentně měli nasysleno na horší časy méně, než Češi, když se hroutí z poloviční inflace. Ale nic naplat, jsou finančně gramotnější. A propo, odkud vlastně přišel Green Deal?

3 5
možnosti
Foto

V podstatě ano, ale na jednu věc bych upozornil: je velká chyba vládu podceňovat a myslet si, že je nekompetentní. Je třeba si uvědomit, že vláda není neschopná, nýbrž naopak je všehoschopná. A to je sakra rozdíl. Je už pak jedno, jestli ta minulá, kde si tam ještě pan agrárník přikrádal, kde mohl, nebo ta současná, která jede vyloženě linii Brusel. V opačném případě si budeme myslet, že žijeme v nějaké skutečné demokracii, akorát jsou tam holt vždycky nějací neschopní pánové. A tu iluzi o demokracii v nás přikrmují masmédia, která jsou tady na tom asi tak stejně jako tahle:

(angličtina zde netřeba)

https://youtu.be/ksb3KD6DfSI

4 0
možnosti
JZ

Nekompetentní je tady pouze Jakub Janda. Šíří tady akorát lži a nesmysly. :-)

3 8
možnosti
Foto

Nestyďte se, buďte konkrétní.

10 0
možnosti
Foto

Prý Němci jsou už od školy vychováváni k finanční gramotnosti. Ano, Němci byli vždy spořiví. Ale ta jejich orientace na zelenou energii v posledním období, kdy zavírají fungující jaderné a uhelné elektrárny, aby je nahradili větrníky, solárními panely a plynovými elektrárnami, ta o jejich znalosti přírodních věd a matematiky příliš nesvědčí. Možná je to ale tím, že i tam mají navrch politici s humanitním vzděláním.

Prý jste byl na obou protivládních demonstracích na Václavském náměstí a hodláte tam chodit i příště. Inu, je to vaše volba. Hlavně, že se vám to tam líbí a věříte projevům. Jen nevím, co si od toho slibujete do budoucna. Do příští demonstrace prý snad organizátoři chtějí posbírat podpisy pod peticí za odvolání premiéra Fialy. S touto peticí pak snad chtějí přijít za prezidentem Zemanem a požádat ho, aby premiéra Fialu odvolal. Svatá prostoto!

6 2
možnosti
ZZ

Zeman s Fialou nic neudělá - na to tady máme parlament.

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 41,38
  • Průměrná čtenost 1930x
Jsem cestovatel, pozorovatel života, který nepřestal přemýšlet o běžných každodenních věcech a má chuť o nich psát.

Seznam rubrik