Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak jsme byli šťastní, že Babiš šel od válu a že tam budou ti, co rozumí drobným podnikatelům, ekonomice atd. Prostě odborníci. Tak nám to zase nevyšlo, pane Fialo a spol. Máme ale naději, že vás vykopnou další volby, Babiš bude třeba už někde dožívat v honosném luxusním švýcarském sanatoriu. A my se necháme zblbnout další slibotechnou. Nebo už ne?

0 0
možnosti

Milion hlasů propadlo.

Vládne nám banda za kterou tehdy nestála většina voličů.

5 3
možnosti

Nejdřív lidi uvěřili Blábolišovím lžím, teď uvěřili Fjalovým lžím. Příště to budou Kadimůrovi lži? Bože lidi, poučte se už. Nemyslí to s vámi dobře ani jeden politik.

1 2
možnosti

S tím se nedá nic dělat - to je princip obdobných voleb - pokud jsou hlasy správně sečteny.

0 0
možnosti
Foto

Největší problém začíná, když schopní lidé, jako Vy, místo více práce, více brečíte. Vždyť jste přežil Covid (30.000 lidí, včetně mé maminky, takové štěstí díky péči premiéra "Best in Covid" Babiše nemělo), přežil jste zvyšující se ceny energií (za kterou mohl z větší části útok Rusů na Ukrajinu, pomoc které tak odsuzujete) a i nyní se Vám zatím daří přežít. Tak proč si stěžujete? Že bude větší daň z nemovitostí? To jsou při vší úctě koruny. Že zaplatíte větší DPH, takže zvednete ceny víc, než o ty 2%, které jste zmínil? Opravdu, nerozumím.

8 19
možnosti

J18a56n 77K39a16r39a64s55e29k

13. 5. 2023 16:22

[...] Největší problém začíná, když schopní lidé, jako Vy, místo více práce, více brečíte [...]

mylite se v tom, kdyz autora nezyvate schopnym. On totiz vubec schopny neni. Vzhlizi se v te neoliberalni fikci, ze kdyz je nekdo vykony, inteligentni a jeste se snazi, tak ze mu bude dano. Ale to je obrovsky omyl. Takovi lide, mali a stredni podnikatele jsou odsouzeni v dnesnim systemu k tomu, aby hodne pracovali a v relaci k odvedene praci malo brali.

A vy mu navrhujete, aby nebrecel a drel jeste vice. Ale tak hloupy autor bohuzel neni a zacina si stezovat. Zatim jenom nadava na vladu, ale mozna brzy otevre oci a zjisti, ze jsou jini, jako treba ja a vy, kteri uz davno prohledli a upichli se nekde u statu a maji vysmato. A rekne si, ja se na to taky vykaslu. A co my 'chytri' pak budeme delat - mame snad jit pracovat?

10 2
možnosti

..... tak teprve podle teho, jakou trafiku si po temhle vládním angažmá vysloužijou, poznáme, kemu tím ve skutečnosti prospěli!,- ...... konečně snad celýmu národu došlo, proč si hnedle po převratu odhlasovali zrušení trestu smrti!

10 3
možnosti

Já Vám odpovím komu. No přece svým kmotrům a sponzorům co pomohli tohoto tlučhubu a jeho pětikolce mimoňů k moci. Nikdy to nebylo jinak jen se mění u válu ti co umí slibovat a oblbovat lidi a ti.... na to naskakují v bláhové naději, že ti další budou jiní. Nebudou........

27 5
možnosti

Je zajímavé, že ti oblbnutí jim k tomu ještě stále tleskají. ̈

2 0
možnosti
Foto

To je opravdu skvělý názor - vláda vše hodila na nás, kteří jsme současný stav ničím nezpůsobili.

Ale způsobili, milý pane, tím, že jsme ve volbách naletěli podvodníkům, kteří nám mazali med kolem úst a slibovali, že bude líp. Nynější neutěšenou situaci nezpůsobila dnešní vláda, která je u moci necelý rok a půl. Na té mají lví podíl předchozí čtyři roky vlády Andreje Babiše.

11 22
možnosti

Babiše jsem nevolil. Nechápal jsem jak může někdo volit pětikolku s jejím jediným antibabiš programem. Proč lidé jako vy tak strašně rychle zapomenou že když byl u koryta bureš tak slavná pětikolka nestále řvala že Babiš nepomáhá že dává málo.

A víte co je nejsmutnější že já tu neobhajuji Babiše já bych ho ani nezvolil vlastně jsem rád že je od koryta jenže ta hloupost lidí co stále naskakují na mantru "může za to Babiš" je neskutečná. Tato vláda je naprostá pohroma jenže "její" chytřejší voliči to prostě ignorují ti hloupější jsou jen rádi že tam není bureš a ti nejhloupější stále opakují "může za to Babiš".

32 8
možnosti
Foto

J35o85s45e31f 21B73á77r82t15a

13. 5. 2023 10:22

Není co dodat, inteligentní karma.

19 6
možnosti

P84e37t86r 92M41a50n74d53a

16. 5. 2023 14:27

kde byste ji vzal ?

0 0
možnosti
Foto

Příští volby vyhraje partaj, jejíž lídr bude umět slibovat ještě lépe než Fiala.

5 6
možnosti

Make bath, not war!

1 6
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 41,39
  • Průměrná čtenost 1930x
Jsem cestovatel, pozorovatel života, který nepřestal přemýšlet o běžných každodenních věcech a má chuť o nich psát.

Seznam rubrik