Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Česká republika týden neodebírala žádný ruský plyn. Ten nahrazovaly dodávky z Norska a LNG ze zámoří, které tečou do Německa, odkud teče dál do Česka. Pocítil to někdo z vás ???

0 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
JD

bít se v prsa tvrzením, že jsem zabezpečil kapacitu na 3 miliony kubíku a nedoložit zároveň nasmlouvané množství plynu je stejné jako pronajmot si hospodu bez smlouvy s pivovarem :-/

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
HH

A teď pravdu Jakoubku...moc pěkná analýza až na to, že e buď lžete záměrně a nebo nechápete psaný text a matematiku základní školy...kapacita terminálu je pro ČR uvedena ročně a máme jí pronajatou na 5 let... takže je to třetina spotřeby za rok...ale chápu radeji lhát...

6 5
možnosti
JD

kapacita je jedna věc a skutečné dodávky druhá .. vy lumene :-/

2 3
možnosti
PN

P33e87t92r 46N92e33d45v81ě47d

20. 9. 2022 19:17

Ta matematika je hnus. Na Patria Finance ....a to je záruka těch nej informací :-) píší v podstatě to samé co autor. Dvě až tři lodě měsíčně....Dokonce tam zmiňují, že Němci uvažují o přídělovém systému.

Dal bych zaslouženou karmu, ale ten blog nemá nic pozitivního;-)

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
RJ

R75a29d79e52k 23J97a73r39o14š

20. 9. 2022 19:14

Ovšem, nezapomeňte také připočítat cca 2%, které máme z vlastní těžby na jižní Moravě...

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MB

Tento podzim se nese v duchu osvědčených tradic. Chodit na hřiby, rostou a strašit zimou. Brát si příklad ze Slovenska, kde tak brzo a perfektně vše zastropovali! Bratislava zase říká, že doposud nemá nic zařízeno a inspirace z ČR je dobrá. Já se zrovna dnes už dožral. Porušil jsem Vládní nařízení. Pustil si plynový kotel v RD na obvyklou teplotu. Obávám se, že tuto zimu já i ČR přežijeme. Navíc, dávno fixován u Innogy. Nebo, že bych na to náměstí přece jenom šel? Já v tom opravdu nespatřují pražádný smysl. Zřejmě opět vyrazím s tím košíkem. Pravda, SPD, KSČm třeba taky, do Moskvy ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Nezapomeňte na pana autora. Ten by tam taky rád, protože tam zatím zdražil plyn jen o 15%. Divné, když ho mají, že nevědí, co s ním.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 4
možnosti
LH

Ruský Gazprom dnes oznámil, že do Evropy přes Ukrajinu dnes pošle 42,4 milionu kubíků plynu, stejně jako v předchozích dnech. Dodávky plynovodem Nord Stream přes Baltské moře jsou na nule.

zdroj:https://www.kurzy.cz/zpravy/671938-plyn-se-pohybuje-nejnize-od-cervence-priplul-prvni-lng-pro-cesko-predpoved-horsiho-pocasi-ale-trh/

0 0
možnosti
KT

A ted, Kubo, ten lančmít, co si nakoupil do zásoby!

Teď se Ti na zimu bude hodit!

1 0
možnosti
MV

Já jsem za premiéra pana Fialu a jeho vládu rád. Ale chápu, že ne každému vyhovuje. Tak to je. Také jsem nebyl s různými vládami spokojenej.

16 3
možnosti
MK

Podle mínusů se Fialová smečka sbíhá.

5 8
možnosti
MV

Fialová smečka - každej se možná nevědomky, možná s určitou zlomyslností zařadí sám už tím,jak věci a situace kolem sebe pojmenovává.

4 1
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 41,39
  • Průměrná čtenost 1930x
Jsem cestovatel, pozorovatel života, který nepřestal přemýšlet o běžných každodenních věcech a má chuť o nich psát.

Seznam rubrik